Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Rising Stars!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών οι οποίοι συμμετείχαν στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Blitz (3 min/2sec) και στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Rapid (15min/3sec) για το 2023. Στα θετικά για το σωματείο μας η διάκριση μερικών ταλαντούχων παικτών στις κατηγορίες τους. Η Τζίμα Ανθία για μία ακόμη φορά έφτασε στα μετάλλια και κατέκτησε το αργυρό στην κατηγορία της για το Blitz και το χάλκινο στο Rapid (Girls U12), ενώ και ο Μπάσιος Γεώργιος (Under 8) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη δική του κατηγορία. Το παιχνίδι εξελίσσεται και όλο και πιο νέοι παίκτες μας υπενθυμίζουν ότι η επιδίωξη της αριστείας δεν είναι θέμα ηλικίας!

Nikitakis, Mekoli, Basios (Under 8) 2023

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και άλλα παιδιά της ομάδας μας, όπως οι Αντώνης και Παΐσιος Έξαρχος, ο Αντώνης Μέρτζιος, ο Κων/νος Τζίμας, οι Παναγιώτης Πατεράκης και Παναγιώτης Ζελοβίτης.

Στους μεγάλους ξεχώρισε η παρουσία του Evgeny Melikhov με 6/9, ενώ καλή παρουσία είχαν και οι Παππάς Μιχαήλ, Παπαγεωργίου Γιάννης, Πέττας Γιάννης και Μπάσιος Αθανάσιος όλοι με 5.5 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Στο κομμάτι της διαιτησίας ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε από τους Πέτρο Τζίμα και Παπαγεωργίου Βασιλική, οι οποίοι όπως πάντα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πολλοί από τους παραπάνω με την προσθήκη ορισμένων ακόμη σε λίγες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την πόλη μας και στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής, όπου συμμετέχει για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών. Ευχόμαστε να έχουν καλές παρτίδες και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο ως παίκτες και ως προσωπικότητες.

Υ.Γ. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο γίνεται καλύτερα την πορεία της ομάδας στο 50ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής για το 2023.

Ετικέτες: