Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

1ο Διεθνές Ανοικτό Τουρνουά Βόλου

Volos

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Φίλοι σκακιστές, φίλες σκακίστριες,

Πλησιάζει η έναρξη του 1ου Διεθνούς Ανοικτού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βόλο από 18-25 Αυγούστου 2019 και η Σκακιστική Ένωση Βόλου σας καλεί να λάβετε μέρος.

Το τουρνουά είναι 9 γύρων σε δυο ομίλους (Α όμιλος και Β όμιλος), ανάλογα του ελο και την ηλικία των σκακιστών.

Έπαθλα – Παροχές στους συμμετέχοντες

Υπάρχουν χρηματικά έπαθλα ύψους 1500€ και βραβεία για πολλές κατηγορίες σκακιστών.

Συγκεκριμένα, για τον Α όμιλο, στους πρώτους έξι (6) της γενικής βαθμολογίας καθώς και για τους πρώτους πέντε (5) των ειδικών κατηγοριών. Επίσης, έξτρα παροχές σε σκακιστές της ΣΕ Βόλου, δυο σε δυο σκακιστές των κατηγοριών U18 και U16 και τρεις στους τρεις πρώτους της κατηγορίας U16.

Για τον Β όμιλο, στους τρεις (3) πρώτους της γενικής βαθμολογίας, στους πρώτους των τριών (3) ειδικών κατηγοριών και τέσσερις (4) έξτρα παροχές σε σκακιστές της ΣΕ Βόλου.

Συνολικά, για τον Α όμιλο 15 βραβεία και έξτρα παροχές και για τον Β όμιλο 10 βραβεία και έξτρα παροχές.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Ματσάγγου) και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Μαγνησίας, Δήμο Βόλου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ). Επίσης και από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Γυμναστήριο great και τον Ξυλόφουρνο Ιωαννίδη.  

Κάθε συμμετέχων θα λάβει, μια κούπα, ένα στυλό και ένα καπέλο με το λογότυπο του τουρνουά και στο τέλος του τουρνουά αναμνηστικό συμμετοχής.

Σε κάθε γύρο του τουρνουά θα παρέχεται στους συμμετέχοντες από ένα σάντουιτς μαζί με μπουκαλάκι νερού. Για δυο γύρους θα υπάρξει και παροχή προϊόντων του ξυλόφουρνου Ιωαννίδη.

Εκπτωτική πολιτική – Ξενοδοχεία

Για τη συμμετοχή των σκακιστών έχει προβλεφθεί εκπτωτική πολιτική όπως είναι το οικογενειακό παράβολο συμμετοχής (-10%). Για την έγκαιρη καταβολή του παραβόλου συμμετοχής είναι σε εξέλιξη έκπτωση  (-10%) έως 31 Ιουλίου.

Για τη φιλοξενία σκακιστών και συνοδών μπορείτε να επικοινωνείτε με μια σειρά ξενοδοχείων και καταλυμάτων όπως αυτά αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση μας στο:  

www.facebook.com/sevolou/

ή στο λινκ:

Προκήρυξη και Δήλωση συμμετοχής

Δείτε τις έως τώρα συμμετοχές του Α ομίλου στον σύνδεσμο: a group

Για τις συμμετοχές του B ομίλου στον σύνδεσμο: b group

Διαβάστε, με προσοχή την προκήρυξη των αγώνων εδώ: https://wp.me/p5LYyJ-fR

Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ: https://wp.me/p5LYyJ-fZ

Facebook:  www.facebook.com/sevolou/

Site: sites.google.com/site/sevolou/ 

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες στο mail του συλλόγου: s.e.volou@gmai.com ή  στα τηλέφωνα 2421022220 και 6947326782.

Το Δ.Σ. της Σ.Ε Βόλου σας περιμένει μετά τον Δεκαπενταύγουστο στο 1ο Διεθνές τουρνουά της για να αντιμετωπίσετε και να γνωρίσετε ισχυρούς σκακιστές παράλληλα με τις ομορφιές και τις παραλίες του Βόλου.