Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Κοπή βασιλόπιτας 2024

Το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας είναι μία συνήθεια που σηματοδοτεί από τη μία την ελπίδα για μία ακόμη επιτυχημένη χρονιά και από την άλλη δίνει μία ακόμη ευκαιρία να νιώσουμε αυτή την αίσθηση «του ανήκειν», ότι είμαστε κομμάτι ενός ευρύτερου συνόλου, κάπου όπου η συμμετοχή μας και η παρουσία μας είναι σημαντική. Πέρα όμως από αυτές τις αφηρημένες έννοιες υπήρχαν και τα γλυκά κομμάτια της πίτας, ενώ δεν έλειψαν και τα δώρα για τους τυχερούς της χρονιάς, ένας δηλ. ακόμη λόγος για χαρά και γιορτή.

Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν, ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε τους δεσμούς της φιλίας και της αλληλεγγύης που μας ενώνουν. Με αισιοδοξία και αφοσίωση, ας προχωρήσουμε στο νέο έτος γεμάτοι ενέργεια και διάθεση να κάνουμε τον σύλλογό μας ακόμη πιο επιτυχημένο από κάθε άποψη.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστούμε όλους και όλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών. Η παρουσία και η συμβολή σας έκαναν αυτήν τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή και ευχάριστη. Ευχόμαστε η νέα χρονιά να σας φέρει υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες! Ανυπομονούμε να ξανασυναντηθούμε σε μελλοντικά γεγονότα και να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί.