Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Καλοκαιρινό πρόγραμμα 2022-2023

Λήξη των μαθημάτων & Σιμουλτανέ

Η λήξη των μαθημάτων ορίστηκε μετά από απόφαση του Δ.Σ. για τις 14 Ιουνίου 2023. Τη συγκεκριμένη ημέρα (Τετάρτη) θα υπάρξει μία μικρή γιορτή και θα διεξαχθεί σιμουλτανέ για όλα τα παιδιά του συλλόγου. Ώρα έναρξης: 5:30μ.μ. στο χώρο του Συλλόγου Ιωαννιτών Σκακιστών.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.

Καλοκαιρινό πρόγραμμα μαθημάτων

Από τις 19 Ιουνίου (Δευτέρα) 2023 έως 20 Ιουλίου (Πέμπτη) 2023 θα οργανωθούν δύο τμήματα καλοκαιρινών μαθημάτων με υπεύθυνους προπονητές τους κυρίους Μπάσιο Αθανάσιο και Νότσικα Γεώργιο. Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων.
Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες από Δευτέρα έως Πέμπτη κάθε εβδομάδα, ενώ οι συγκεκριμένες ώρες θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.

Ώρες καλοκαιρινής λειτουργίας

Πέρα από τα μαθήματα των δύο προαναφερθέντων τμημάτων η αίθουσα του Συλλόγου θα είναι ανοικτή (από την Τρίτη 1η Ιουλίου 2023) και το πρωί, από τις 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., με υπεύθυνη την κα Βασιλική Παπαγεωργίου. Είναι χρόνος για ελεύθερο παιχνίδι και την εκμάθηση των κινήσεων του παιχνιδιού.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ι.Σ.