Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η λειτουργία του Συλλόγου

chess board with pieces

chess board with piecesΟ Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών (Σ.Ι.Σ. από εδώ και εξής) δραστηριοποιείται στην πόλη των Ιωαννίνων, με στόχο την διάδοση του σκακιού. Είναι για το σκοπό αυτό ένα σωματείο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού· μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και σε τοπικό επίπεδο μέλος της ΕΣΣΔΕΙΝ (Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων).

Όπως κάθε νόμιμο σωματείο διαθέτει και τηρεί μία σειρά βιβλίων (π.χ.   Βιβλίο Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου, Βιβλίο Πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων,  Βιβλίο Πρακτικών Εξελεγκτικής Επιτροπής, Βιβλίο Ταμείου, Βιβλίο Εσόδων – Εξόδων, Βιβλίο Μητρώου Μελών, Βιβλίο Πρωτοκόλλου, Βιβλίο Περιουσιολογίου, Μπλοκ Αποδείξεων Είσπραξης, Μπλοκ Αποδείξεων Πληρωμής) και τελεί μία σειρά διαδικασιών, προκειμένου η λειτουργία του να είναι καθ’ όλα νόμιμη και με σεβασμό στους κανόνες της ελληνικής Πολιτείας, σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία Σωματείων.

Στις σελίδες του ιστοτόπου μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το καταστατικό που διέπει τη λειτουργία μας, το Προεδρείο, οργανωτικά ζητήματα, αλλά και θέματα που άπτονται του καθημερινού προγράμματος τέλεσης των μαθημάτων.

Αν, τέλος, από μέρους σας υπάρχει κάποια παρατήρηση, σχόλιο, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας. (δες τη σχετική σελίδα επικοινωνίας)