Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τα Τουρνουά του Σαββατοκύριακου – Έναρξη online τμήματος ενηλίκων

Ξεκινούν και πάλι τα junior τουρνουά κάθε Κυριακή στις 18:15 με μικρούς παίχτες από Ιωάννινα , Καλλιθέα , Πρέβεζα , Ηγουμενίτσα , Ζάκυνθο , Κεφαλονιά , Άρτα, Χανιά και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Ηλικίες από 14 χρονών και κάτω (κ14) .https://lichess.org/tournament/6OrwSDUj με το γνωστό password από τον προπονητή του Συλλόγου.

Το ανοιχτό τουρνουά για όλους (ενήλικες και εφήβους) είναι το Σάββατο στις 21:10 https://lichess.org/tournament/c4hf1kBj με το νικητή να επιλέγει τίτλο για ένα από τα επόμενα άρθρα μας. Ο Νικητής του προηγούμενου τουρνουά (https://lichess.org/tournament/dvBBDvVu) king_hunter_aou επέλεξε τίτλο για ένα από τα επόμενα άρθρα μας (το οποίο -να μας συγχωρεί- οι ρεπόρτερ μας δεν έχουν συντάξει ακόμα) το chess960 που ήταν η ιδέα του πιο αινιγματικού παγκόσμιου πρωταθλητή, του Bobby Fischer.

Επίσης, πρόταση του Συλλόγου για τους μικρούς μας φίλους, είναι το αυριανό ομαδικό τουρνουά https://www.facebook.com/goldengreekyouth/posts/123528906281829 με έπαθλα, σκακιστικά βιβλία.

Τέλος ενημερώνουμε πως θα ξεκινήσει τη φετινή χρονιά διαδικτυακό τμήμα ενηλίκων. Τα μαθήματα θα είναι βραδινά (μετά τις 21:00) διάρκειας μιάμισης ώρας. Προτεινόμενη μέρα διεξαγωγής είναι η Τετάρτη. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να μας στείλουν μήνυμα.

Ετικέτες: