Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η παρέα μεγαλώνει!!!

SIS_logo

(γράφει ο Γ. Παπαγεωργίου, πρόερδος Σ.Ι.Σ.)
Και σε αυτή την καραντίνα, ο Σύλλογος βρίσκει διεξόδους συνεχίζοντας ηλεκτρονικά το σκάκι. Αυτή τη φορά όμως τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή του Συλλόγου Δημήτρη Καίσαρη, που έχει βάλει σκοπό να ενώσει όλη την Ελλάδα μέσω διαδικτυακών αγώνων σκάκι.
Στο 5ο κατά σειρά διαδικτυακό τουρνουά σκάκι, που διοργανώνεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα lichess.org κάθε Κυριακή στις 18:15, μικροί σκακιστές (κάτω των 14 ετών) από πολλά σωματεία μάχονται μεταξύ τους σε σύντομες φιλικές παρτίδες.
Πιο συγκεκριμένα από: Ιωάννινα , Καλλιθέα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Άρτα, Χανιά και Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Η διεύθυνση του τουρνουά: https://lichess.org/tournament/vEeEnDxZ
Για τη συμμετοχή στο τουρνουά απαιτείται κωδικός που μπορείτε να τον μάθετε από τον προπονητή Δημήτρη Καίσαρη: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011181753816
κινητό τηλ.: 6988047393
Επίσης, συνεχίζονται κανονικά τα ηλεκτρονικά μαθήματα του συλλόγου, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κύριο Δημήτρη Καίσαρη.
Τέλος το εβδομαδιαίο τουρνουά για τους μεγάλους γίνεται Σάββατο βράδυ στις 21:00 και είναι ανοιχτό για όλους: https://lichess.org/tournament/wXzq0qxQ