Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πλάνο προπονήσεων 2021

Επιλογή προπονητών

Πριν λίγες ημέρες υπήρξε μία ανάρτηση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τη μεριά προπονητών τόσο για δια ζώσης μαθήματα όσο και για μαθήματα εξ αποστάσεως. Ευχαριστούμε όλους όσοι έδειξαν ενδιαφέρον για την κάλυψη της θέσης του προπονητή του σωματείου. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήδη έχει γίνει μία αρχική επιλογή συνεργασίας με δύο νέα παιδιά και ίσως στην ομάδα αυτή θα προστεθούν κι άλλα άτομα, ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Πέρα από το δικό σας ενδιαφέρον για φέτος τουλάχιστον χρειάζεται επιπλέον να τηρούνται και οι κανόνες των πρωτοκόλλων υγείας, όπως έχουν οριστεί από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Παραδείγματος χάριν, η λειτουργία τμημάτων με μέγιστο αριθμό έως 8 άτομα ή η χρονική απόσταση μεταξύ των ωρών των τμημάτων.

Κατά συνέπεια, τα μαθήματα δια ζώσης ξεκινούν αυτή την εβδομάδα που διανύουμε (από 04 Οκτωβρίου 2021) με βασικούς προπονητές τους κυρίους ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ (ΤΗΛ. 6975939117) και ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΤΗΛ. 6937041400).

Ενδεικτική οργάνωση τμημάτων

Το πρόγραμμα που ακολουθεί έχει καθορισθεί ανάλογα με τους περιορισμούς που είχαν πολλοί από τους ενδιαφερόμενους. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι το οριστικό πρόγραμμα και είναι πιθανό αυτό να αλλάξει είτε με τη δημιουργία νέων τμημάτων ή και με την στελέχωση της προπονητικής ομάδας με περισσότερα πρόσωπα. Κατά συνέπεια, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του συλλόγου, ώστε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και φυσικά να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για όλους.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ
600μμ 800μμ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑπαιτείται να κλείνει κάποιος τη θέση του λόγῳ των πρωτοκόλλων υγείας.
ΤΡΙΤΗ
600μμ 700μμ
ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΡΙΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ
800μμ 900μμ
ΤΜΗΜΑ Α ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΠΕΜΠΤΗ
730μμ 830μμ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
600μμ 700μμ
ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ
1100πμ 1200 μμ
ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ Β ΤΜΗΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ
500μμ 600μμ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ
630μμ 730μμ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Β
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τις ώρες των δια ζώσης αγώνων.
Ενδεικτικό πρόγραμμα μαθημάτων 2021