Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφή στο σωματείο

Ο Σύλλογος Ιωαννιτών Σκακιστών είναι ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο. Προβλέπεται όμως ένα ποσό (10 ευρώ ήταν η απόφαση της Γεν. Συνέλευσης του 2022) για την εγγραφή κάποιου ως μέλους. Επιπλέον, εφόσον κάποιος παρακολουθεί ένα από τα τμήματα που προσφέρονται πληρώνει μία μηνιαία συνδρομή. Για τα χρήματα που εισπράττονται εκδίδεται απόδειξη από το μέλος που τα εισπράττει και προορίζονται για να καλύπτουν τρέχοντα-λειτουργικά έξοδα του σωματείου. Από την πληρωμή του ηλεκτρικού ρεύματος, τον καθαρισμό της αίθουσας, τον πάροχο πρόσβασης στο Διαδίκτυο, τις εκδηλώσεις που κατά καιρούς οργανώνονται κ.α.

Εγγραφή στο site

Όσον αφορά τώρα τον συγκεκριμένο ιστότοπο, όλο το υλικό είναι “ανοικτό” σε όλους και εντελώς δωρεάν. Μπορεί ο οποιοσδήποτε το επιθυμεί να εγγραφεί στον ιστότοπο, χωρίς καμία υποχρέωση και χωρίς κάποιο χρονικό περιορισμό. Δεν πρόκειται δηλαδή σε καμία περίπτωση να σας ζητηθεί κατά την εγγραφή σας ως διαδικτυακά μέλη του ιστοτόπου ούτε στην πορεία κάποιο χρηματικό ποσό. Δεν υπάρχει επίσης κάποια περίοδος χρόνου κατά την οποία ο λογαριασμός σας θα είναι ενεργός. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε για τον τρόπο συμμετοχής σας!

Εκ προοιμίου υπάρχουν συγκεκριμένες δυνατότητες, όπως a) απλό μέλος (subscriber) με τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το προφίλ σας και να συμμετέχετε με σχόλια σε αναρτήσεις ή θέματα που εμφανίζονται, b) contributor, το πρόσωπο που στα ελληνικά θα το χαρακτηρίζαμε ως εξωτερικό συνεργάτη, κάποιος δηλαδή που μπορεί να διαμορφώσει ή να γράψει άρθρα, αλλά πάντα σε προσχέδιο, δεν έχει το δικαίωμα δημοσίευσής τους, c) author, κάποιος που μπορεί να κάνει τα παραπάνω, αλλά μπορεί να δημοσιεύσει τα άρθρα του, d) editor, κάποιος που μπορεί να δημοσιεύσει ή να διαμορφώσει όχι μόνο τα δικά του άρθρα, αλλά και άλλων στον ιστότοπο. Αν κάποιος λοιπόν επιθυμεί να συνεργαστεί στη διαμόρφωση της σελίδας μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα διαχείρισης.